Lidmaatschap van de club ACF:


Als je lid wordt van onze club dan kun je zo vaak vliegen als je wilt. Wel moet je in het bezit zijn van een vliegbrevet voordat je alleen mag vliegen. Het leren vliegen is geheel gratis. Als je lid bent van de club mag je ook geheel gratis deelnemen aan verschillende activiteiten. Zo proberen we elk jaar elk jaar een Snertmiddag, een Clubdag met een grote barbecue en nog veel meer te organiseren. Af en toe wordt er deelgenomen aan evenementen.


Het aanmeldingsformulier voor lidmaatschap van ACF     FORMULIER


Vliegbrevet:

Deze modelvliegclub doet meer! Zo zijn er ervaren vliegers die u kunnen helpen en adviseren bij de aanschaf van spullen en het bouwen van modelvliegtuigen. Tevens beschikt deze modelvliegclub over vlieginstructeurs die u op een veilige manier leren omgaan en vliegen met een modelvliegtuig en/of -helikopter.Ook voor de multicopter (of drone zoals dit type vaak genoemd wordt) zijn instructeurs aanwezig.

Op de club is altijd wel een modelvliegtuig aanwezig waarmee men even onder begeleiding van een ervaren modelvliegpiloot, kennis kan maken met het vliegen. Ook kan men bij de ACF een modelvliegbrevet  behalen. Hiermee kan men dan ook bij andere modelvliegclubs vliegen.